Followers

Thursday, September 06, 2012

CH : 2D1N with GBS family

wow... mesranya abang Hadif dengan Unni dia!
Gambar kat atas tu buat saya gelak besar! X tau kenapa tapi saya sukalah! 

1'st time keluarga GBS pergi bercuti sama-sama siap angkut Abang Hadif dan Raisa. Masa tu baby K pun diangkut sekali. Kami bercuti dekat-dekat je. Tapi yang penting semua happy. Bila terkenang hotel budget yang kami ber'4 bermalam malam tu, saya ketawa sorang-sorang! Bayangkan 1 katil queen kongsi 4 orang siap kaki berjuntai masa tido. Sengsara okeh! Dahlah bangun pagi, salah seorang daripada kami mandi air batu sebab tak jumpa cari suis heather. Aduhai.... ketawa lagi bila ingat balik moment tu. Maklumlah, percutian last minute, tu aje bilik yang ada. Bersyukur dah tu ada jugak tempat berteduh malam tu kan? 

Err... agak-agak bila keluarga GBS nak bercuti sama-sama lagi eh??? 

Eh... gambar tu macam xde kena mengena je dengan cerita saya tu kan? 

PM : tak sabar nak g beraya rumah 'ayoh'....

2 comments:

  1. kita pegi PD pulak nak? akak amik satu apartment kat ILHAM...best jugak ni...jom? cari masa sesuai lepas Hajah balik dari menunaikan ibadah haji la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow!! menariknya k.intan!!! i like!! ^_^

      Delete