Followers

Monday, June 02, 2014

Trip pendek


Baru balik. Trip pendek. Hujung minggu je. Dengan geng berjimba. Best walaupun pendek. Orang kata sempatlah release tension kejap. Yang pasti best sebab kita pergi dengan kawan-kawan yang kita 'suka'. Macam-macam cerita dan kisah lama yang keluar. Yang pasti bila kenang balik, buat saya tersengih sorang-sorang. Cerita penuh tunggu ye. Perut wa masih tak stabil lagi. huhu

18 comments:

  1. haih musykil ne, PM...2-3 menjak ne saya perasan asyik dok sebut 'kawan yang kita suka' aje hehehe..err saya termasuk dalam kategori 'suka' atau 'tak suka' ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. Zilla, semua kawan2 kita suka. Tak ada istilah tak suka pun. hiks

      Maksud 'kawan yang kita suka' tu ialah kawan-kawan yang serasi lah Zilla. Saya suka sebut perkataan 'kawan-kawan yang kita suka' tu sebab meminjam kata-kata saudara zahiril azim. hihi

      dah tentulah zillapun antara 'kawan yang kita suka' sbb list 'tak suka' tu masih kosong ;)

      Delete
  2. Klau kita travel ngan kwn yg serasi mmg best tp nk dpt yg serasi tu mmg susah. Trip pendek! Ke mana agaknya ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. berul tu JM. nak dapat yg serasi memang susah. tapi kalau dah jumpa jgn dilepaskan. keke

      trip pendek yang memang pendek. hehehe

      Delete
  3. Maya,

    tak jauhpun... dalam Malaya aje. hiks

    ReplyDelete
  4. PM... sila emailkan kpd saya alamat untuk hantar FM yang PM hendak tu... alangsbs@yahoo.com...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah! terima kasih en. mie. email sudah di balas

      Delete
  5. Replies
    1. kerang ni banyak kat tepi pantai. semuanya lawa

      Delete
  6. cantiknya pantai..kalau bab2 bercuti ni, panjang ke pendek, mesti bestlah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu norh, bab bercuti tak kira panjang @ pendek semuanya best. hehe

      Delete
  7. Wah. Cantik
    PM, thanks ya. Sy amik info psl guide dr entri irau sblm ni. Irau sangat cantikkkkk. Berbaloi naik

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Ajlaa

      wah.. tu dia dah sampai irau rupanya. Irau memang tak mengecewakan dengan pemandangan yang maha lawa kan? :)

      Delete
  8. dapat travel sesama "kawan yang kita suka" memang sangat best kan!
    adakah ke pulau dinegeri kelahiran PM...menanti next entry :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ms. memang best kalau dapt jalan dgn kawan2 yang best

      kali ni kita g nun ke selatan Malaya. hiks

      Delete