Followers

Monday, March 11, 2013

Kim Tak Gu wannabe

Siapa pernah tengok drama korea Bread, Love and Dreams yang pernah ditayangkan di channel 391?  Kisah seorang lelaki bernama Kim Tak Gu yang suka buat roti dan sangat gigih dengan cita-citanya untuk jadi pembuat roti. Tu rumusan drama tu aje, kalau nak tau cerita penuh kena tengok sendirilah ye drama tu. 
Ok, kisahnya hujung minggu lepas, kebetulan takde buat apa kat rumah, jadi saya ambil kesempatan 'masa percuma di hujung minggu' ke kelas membuat roti. Haha. Kelas separuh hari aja. 9am - 2pm, bayar RM20 dapat belajar 3 jenis roti. Memang berbaloi-baloi. Lagi puas hati bila tengok roti yang dibuat sendiri menjadi. Lepas ni bolehlah buat roti sendiri kat rumah. Haha. Kepada sesiapa yang ada kelapangan masa, terutamanya kepada suri rumah tangga yang nak isi masa lapang nak isi masa terluang bolehlah riki-riki kelas separuh masa yang ditawarkan di mana-mana Kolej Komuniti seluruh Malaysia. Isi aje borang online, nanti sehari sebelum kelas bermula kita akan dimaklumkan menerusi SMS. 

4 comments:

  1. Leh la try isi borang online ni :-)
    Good info leh apply time ada masa free :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom JM kita pakat g. isi masa lapang kan? :)

      Delete
  2. oh bestnya...sila ajak akak boleh? tapi kena make sure ayoh ada di darat la...

    ReplyDelete
  3. jom k.intan!
    bila ayoh ada kat darat?
    ingat 24 ni nak g kursus kek pulak. hahaha

    ReplyDelete