Followers

Friday, January 27, 2012

Edisi menghentam dinding


Biasanya seminggu sekali, hari Rabu wajib hentam dinding
Ni salah satu xtvt menyihatkan... badan dan minda
Agak-agak kalau stress kerja lagi syok hentam dinding ni
Hentam sambil membayangkan muka-muka orang yang buat kita stress
Wah! memang release!
Kalau betul-betul kena hentam dinding ni 15 minit dah berpeluh
Peluh sampai ke keting!

Dan xtvt ni kalau sorang-sorang pun jadi
Tak perlu partner pun takpe
Tapi... kalau berdua lagi best
Sambil hentam sambil bergossip
Orang tak ramai
Tempat pun tertutup
Jadi kebarangkalian untuk terkena hujan dan panas memang takde

Agak-agak nak joint tu moh la kita!

3 comments:

  1. jom ah... aku nak try riki kat presint 9 plok. kalu tempat beh buleh la jadi port baru. muhahaha

    ReplyDelete
  2. Kalo kt putrajaya..aku nk join! Tra riki lalu kot buleh ujung minggu :-)

    ReplyDelete