Followers

Monday, January 28, 2013

2013 Tahun Melawat Terengganu!


Kawang-kawang... 2013 ni tahung melawat Ganu.
Jangang malu jangang segang.
Mari rama rama pakat mari Ganu
ada lauk, ada pata, ada pulau comel-comel belaka
Mari deh... jangang dok mari!

PM : dok sabor tunggu musim sotong, nok candat sotong pulok. Ada sape-sape nok ikut???

11 comments:

  1. ok sangat la tu, aku pun dah lama tak ke terangganu...kopok lekor!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput datang orga, jangan x datang. hehe

      Delete
  2. amacam ngedate dengan sotong? dah confirm ke?

    Zilla, jom aje ramai2 serang umah nani.. hehe
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anne, setakat ni date yg diusul 24-26 mei.

      ada request nak bertenggol-tenggolan di Pulau Tenggol sebelum operasi mencandat sotong.

      kalau ada sokongan, kita proceed!!! heeee

      Delete
    2. Anne, ikut hati memang teramatlah nak p tapi arghhh giler stress bile mengingatkan ada projek lain hehehe..

      *doa2kanlah plan saya tu cancel jadi bolehlah saya follow korang..

      Delete
    3. kalau nak bertenggol pun okay jugak, tengoklah dulu plan nya camaner.. klau ngam dgn date dan poket, boleh aje.. hehe

      Wahh... ni dah macam petanda bagus ni, zilla..

      Delete
    4. anne, meh kita aminkan banyak2 untuk zilla. boleh ikut kita g Ganu.

      itulah anne, bertenggolan tu dlm plan lagi sbb budget ke sana boleh tahan 'kasor' tu. haha

      *dah boleh bagi hint kat pn fatimah mintak beliau masakkan nasi dagang untuk sambut korang ni.

      Delete
  3. Tahun ni nak masukkan ganung dlm list percutian hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow!!! jemput datang k.intan. jangan lupa singgah rumah saya ye. hihi

      Delete